Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στη Λιβαδειά-Εικόνες

Το εσπέρας της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου 2019, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λεβαδείας ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων, στον οποίο συμμετείχαν οι ιερείς και πιστοί από όλες τις Ενορίες της πόλεως, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου.

Την 25η Δεκεμβρίου, εορτή της Γεννήσεως του Χριστού, τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου. Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας διαβάστηκε το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους ευσεβείς Χριστιανούς της Μητροπολιτικής μας περιφερείας. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα Χρόνια Πολλά και ευλογημένα με τη χάρη του νηπιάσαντος Κυρίου μας.

Την Πέμπτη 26η Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του ομωνύμου χωρίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας εδόθησαν τα βραβεία, εκ μέρους της Ενορίας, στους σπουδαστές του χωριού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους φοιτητές καλή πρόοδο στις σπουδές τους και σε όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς Χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά.

imtl.gr

Σχετικά